Sep 20, 2015, 11:15 AM

Изгубих 

  Poetry » Other
293 0 0

За теб дадох всичко, Любов

и те изгубих 

 

- изгубих всичко. 

 

Но още помня как намерих те, 

а ти по мене се разля, 

и хвърлих Всичкото на слепите 

сребро,

коси,

цветя.

 

И тръгнах с теб и с керваните,

целунати така - уста в уста 

и невъзможно беше бремето,

а в нас е спряла и кръвта.

 

Вървиме двама, аз сама.

Върви до мен и Любовта.

Вървиме бавно по ръба.

Вървим с вдигната глава...

 

И най-накрая аз препънах се,

разпръснах всичко, ти не спря.

Очи затворих и прегънах се,

загубих всичко с Любовта.

© Искра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??