19 мар. 2013 г., 21:18

Изолация 

  Поэзия
525 0 2

Отлъчил е. От цялата си радост мен светът.

Аз (късче самота) безрадостно сивея.

Презирайки носталгията по своя черен смут.

Безизразно тъжа. Безпаметно - живея.

 

 

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??