4 апр. 2007 г., 14:23

Изплакани очи 

  Поэзия
635 1 0
Очите си изплаках,
все тебе чаках.
Седя сама и скитам,
само за твоите очи да питам.

Поканих те в моя храм,
запали ти в мене плам.
В тез безгрешни дни до мене остани
и нежни думи ми мълви.

В този грешен свят вървя сама.
Прониза ме с огнена кама.
Дали без мен грешиш неимоверно?
Дали ме лъжеш ти невярно?

© Милена Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??