2 дек. 2016 г., 00:25

Изповед 

  Поэзия » Другая
439 0 4

Идва времето, времето в което...

На себе си давам отново шанс.

От което искам без свян,

да извикам... Искам да бъда сам.

 

Как искам да се събудя,

с усмивка сутрин в дома си.

И да знам, че мога да обичам...

Без да залагам сърцето в капан.

 

Да бъда обстрелван, от купища

гнусни лъжи.

Че и те като мене, преживели са

болки, злини....

 

Но всъщност целта е да бъда 

осмян... Но защо ли? Не знам!?

Не искам, но трябва, за да оцелея

ще трябва да бъда сам.

 

Сам за сега... И дано не е 

до края. Краят на една лъжа...

В която не искам аз да играя.

Защото обичам света.

 

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??