5 июл. 2007 г., 11:14

Изтъркан спомен 

  Поэзия
549 0 3
 

снощи те изрязах

от хартия

изтъркан спомен

от

студената вълна

забравен

виртуозно-непринуден

плътен

и едва

четириструнен

притаен в клавира

плач

и гняв

поезия и смях

повиках

ледовете в мен

и скитах се

по тъмната земя

играх

с живот

под бледата луна

за да те видя

пак


видях:

човекът-змия

Арлина,

Йон

и Ана,

и Берлин,

и себе си

до тях

© Иван Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??