22 сент. 2018 г., 20:18

Изведнъж 

  Поэзия » Другая
552 5 11

Дали е нова, или стара,

луната, виснала навън?

Аз пътник съм, а тя е гара.

А влакът се нарича Сън.

 

Когато возя се на него,

в купето сядам срещу теб.

Горкото ми човешко его,

сънят подрежда ред по ред.

 

Внезапно облакът пристига.

Да, влакът сред полето спря.

Тъй тъмно е. И те достигам.

И слънце изведнъж изгря.

© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??