Sep 22, 2018, 8:18 PM

Изведнъж 

  Poetry » Other
553 5 11

Дали е нова, или стара,

луната, виснала навън?

Аз пътник съм, а тя е гара.

А влакът се нарича Сън.

 

Когато возя се на него,

в купето сядам срещу теб.

Горкото ми човешко его,

сънят подрежда ред по ред.

 

Внезапно облакът пристига.

Да, влакът сред полето спря.

Тъй тъмно е. И те достигам.

И слънце изведнъж изгря.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??