20 мая 2016 г., 20:22

Желание 

  Поэзия
996 2 15

 

 

                         Дойде като внезапен летен дъжд.

                         Изля се върху нас и ни изплаши.

                         Потънахме в пороя изведнъж.

                         Задъхани, объркани и плахи…

 

                         Дочакали бленувана мечта.

                         Докоснали на слънцето лъчите.

                         Отпиваме любовната нега,

                         заключили в тъмница ний сълзите.

 

                         Намерили покой след дълъг път,

                         забравяме самотните си нощи.

                         Очите наши трескаво пламтят,

                         но алчно молим се за още…

© Таня Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??