26 дек. 2010 г., 15:01

Жена 

  Поэзия » Любовная
554 0 3

 

 

                                              Жена

 

                       Ти рожба си на  звездния   безкрай

                      - многолика, вечна, непозната.

                       Събрала в себе си и ад,  и рай,

                       отдавна  властваш на  земята.

 

 

                       Дарена  с най-красивите  черти,

                       обречена си да пленяваш,

                       да палиш огън  в мъжките души,

                       а себе си  без остатък да раздаваш.

 

© Запрян Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??