24 апр. 2018 г., 12:32

Жена 

  Поэзия
1167 3 1

От другите различна,
повярвай, добре е.

На обикновена неприлична

като малко дете.

 

Море от мечти

и цели големи.

Различни съдби

и сложни проблеми.

 

Вълни от любов

и житейска слава.

За живота готов 

с усет за наслада.

 

Аз съм различна,

природа е няма. 

Жена съм стихийна

и гордост голяма.

© Диана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??