От другите различна,
повярвай, добре е.
На обикновена неприлична
като малко дете.
Море от мечти
и цели големи.
Различни съдби
и сложни проблеми.
Вълни от любов
и житейска слава.
За живота готов
с усет за наслада.
Аз съм различна,
природа е няма.
Жена съм стихийна
и гордост голяма.
© Диана All rights reserved.