5 июл. 2019 г., 06:45

Жена 

  Поэзия » Любовная
495 0 0

 

Усмивка красива, нежна.
На лицето и изгря.
Бе перфектната жена.
Видях я, и сърцето ми се разтуптя.


Не бе висока, инак симпатична.
Ръцете ѝ – меки като пух.
Много бе добричка!
И когато заговори, целият съм във слух.

 

Черни хубави очи,
с тях ме гледаше непрестанно.
Влюбих се почти!
Чак ми стана странно.

© Никалас Борисов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??