19 мар. 2021 г., 03:20

Жена ... и половина! 

  Поэзия » Любовная
348 1 2

Знам си цената, човече!

Вчера красива, днес само момиче!

Е, какво пък, че някога...беше.

И сега съм много обичана!

Първо очите обикна във мен.

С пламък горяха! Вселени!

Очи... като на  София Лорен

с очна линия и сенки зелени.

Единствен през тях долови

че освен очи, имам ум и сърце,

че съм силна, когато душата боли, 

и съм слаба, щом ти си до мене.                                     

Знам си цената, човече!

Погледни ме. Все още ме бива!

С теб имам добавена стойност.

С теб съм жена … и половина!

 

 

© Даниела Виткова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хахаа, Вилиии, и аз това му казвам! И извън шегата - колкото повече навъртаме годините, толкова по - ясна става нашата зависимост един от друг!
  • Намерих го
    Късметлия си е твоя мъж. Да си знае.
Предложения
: ??:??