30 нояб. 2008 г., 10:32

Жената се замисли и заплака 

  Поэзия » Юмористическая
1797 3 13

 

Дори не бях й се нарадвал още!

Наоколо бе пусто, късна нощ бе,

когато на кръстовището:

Тряяяс!!!

Удариха ме!

Смаян и ядосан,

изскочих бързо на платното аз!

 

Като видях какви са поразии

и си представих колко разправии,

и по сервизите какво ме чака -

направо, казвам ви, ми се доплака!

 

От другата, виновната кола,

излезе и се приближи смутено

една мадама в минижуп пола.

 

- Какво направи ма, красавице заспала!

Червеното не бе ли го видяла?

Какво сега, кажи, да те направя:

да те убия ли или да те оправя!

 

Жената се замисли. И заплака -

сълзите си не можеше да спре:

 

- Бих казала... да ме оправите...

но като зная... как го правите...

убий ме по-добре!

© Ангел Чортов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??