3 авг. 2024 г., 00:43

Жертва 

  Поэзия » Другая
78 0 0



* Дъхът й спираше
    като на диво животно - докато наблюдава жертвата си.
   Сенките се преплитаха 
   като паяжина ... и я преследваха.
   Стените задушаваха спомени.

© Евгения Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??