3.08.2024 г., 0:43 ч.

Жертва 

  Поезия » Друга
75 0 0



* Дъхът й спираше
    като на диво животно - докато наблюдава жертвата си.
   Сенките се преплитаха 
   като паяжина ... и я преследваха.
   Стените задушаваха спомени.

© Евгения Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??