31 янв. 2007 г., 01:32

"жесток път" 

  Поэзия
600 0 1
ТОЙ НЕ БЕ ЧОВЕК, А САМУРАЙ!
ВОЙН, ОКРИЛЕН ОТ СВОЯ ИДЕАЛ.
ТОЙ СЕ СПУСКАШЕ И ПОКОРЯВАШЕ
ВЪРХОВЕТЕ - СНЕЖНИ МЪРТЪВЦИ!

НО КАТО ВЯТЪРА СТУДЕН,
СМЪРТТА ГО ПОСЕТИ.
ОТВЕДЕ ГО ВЪВ РАЯ,
ДАЛЕЧ ОТ РОДНИТЕ ЗЕМИ.

НО ТОЙ ОСТАВА НА ВЪРХА,
С УСМИВКА СВЕТЛА,
ПРИВЕЛ ГЛАВА ПРЕД
СВОЯ ГОРД НАРОД.
 

© ЕЛЕНА Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??