14 дек. 2006 г., 18:58

Жестоката съдба 

  Поэзия
1042 0 4

Открила си пак тъгата моя блуднице
преследват те лъжи,измамни хора
и хиледи мечти.
Защо мечтаеш?Право имаш ли?
Нима човек си,нима жена си?
Ти само всяка нощ си лягаш
при всеки мъж,при всяка твар!
И всяка нощ отдаваш се на мазните ръце на тая твар!
И пак мечтаеш незнайно що.
Било за дом,за съпруг,за любов
Било да станеш майка
и дъщеря ти да е чиста и красива
не като теб.
Мечтаеш,но знаеш че това са само мечти
и никога никога не ще се сбъднат!
Това не е твоята съдба.
Твоята съдба е много по-жестока,
безмилостна.Ти знаеш ще приключиш в няноя канавка
безжизнена,пребита,надрусана с двойна доза
и чакаща и молеща смърта да те приеме.
Това твоята жестока истина моя блуднице.Да страдаш и да си сама.
Това е твоята съдба.





© Боза Бозова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??