18 апр. 2008 г., 10:21

Жив 

  Поэзия
1406 0 7

Хубаво е да живееш,

да усещаш пролетта,

да докосваш светлината,

да се радваш на нощта,

да танцуваш, да се смееш,

да прегръщаш всеки миг,

всяка част от теб да пее...

Хубаво е да си жив!

© Екатерина Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??