Apr 18, 2008, 10:21 AM

Жив 

  Poetry
1399 0 7

Хубаво е да живееш,

да усещаш пролетта,

да докосваш светлината,

да се радваш на нощта,

да танцуваш, да се смееш,

да прегръщаш всеки миг,

всяка част от теб да пее...

Хубаво е да си жив!

© Екатерина Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??