19 нояб. 2008 г., 19:39

Живея те 

  Поэзия » Любовная
667 1 11
 

Разбирам вече твоето мълчание,

нюансите на всеки минал жест.

Усещам те в сълзи и разстояния.

Живея те.

Частица съм от теб.

Каквото и да има

във тъгата ти,

то вече ме ранява и боли,

прониква като огън

през душата ми

и там оставя

парещи следи...

 

 

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??