7 янв. 2018 г., 21:00

Живите мъртви 

  Поэзия » Свободный стих
866 1 4

 

 

Семейни драми

от дявола изкусно

тъй добре подбрани.

 

Със стъклени очи

си правят селфи

позират смело

скрити наркомани.

 

Девойчици невръстни

гордо вирят дупе

в скъсаните дънки

от похот мръсни.

 

Пък младежите чевръсти

надушват те греха

после уролога пише им

рецепти – за болестите мръсни.

 

/Манчев/

© Христо Манчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??