Jan 7, 2018, 9:00 PM

Живите мъртви 

  Poetry » Free verse
856 1 4

 

 

Семейни драми

от дявола изкусно

тъй добре подбрани.

 

Със стъклени очи

си правят селфи

позират смело

скрити наркомани.

 

Девойчици невръстни

гордо вирят дупе

в скъсаните дънки

от похот мръсни.

 

Пък младежите чевръсти

надушват те греха

после уролога пише им

рецепти – за болестите мръсни.

 

/Манчев/

© Христо Манчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??