Семейни драми
от дявола изкусно
тъй добре подбрани.
Със стъклени очи
си правят селфи
позират смело
скрити наркомани.
Девойчици невръстни
гордо вирят дупе
в скъсаните дънки
от похот мръсни.
Пък младежите чевръсти
надушват те греха
после уролога пише им
рецепти – за болестите мръсни.
/Манчев/
© Христо Манчев Всички права запазени