16 мая 2023 г., 10:27

Живот на кръстопът 

  Поэзия » Другая
435 3 5

Живот на кръстопът, сред ветровете,

сред ежедневни бури и злини,

доброто сякаш някой го помете,

безумието за да избуи.

 

Къде сме ние? В тази въртележка.

Дали ще бъдем хора или не?

Поне във стих душата да проглежда,

че красотата няма да умре.

 

Че Бог ще ни пожали и помилва,

така прекрасно е да бъдем тук!

Да устоим на всяка земна низост,

следа да бъдем и за някой друг.

 

 

Аделина Колева

© Аделина Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??