29 авг. 2023 г., 08:24

Животът е един междинен срок... 

  Поэзия
387 1 2

Така нареченият " бизнес"

за някои е още къшей хляб.

А с жалбата какво печелите?

Дали ще станете по- млад?

 

Все гледаме по чуждите паници,

докато в нашата развалят се мечти.

Когато ни е трудно да обичаме - 

най- лесното е да се ровим и пищим

 

до МОН, до НАП и още по- нагоре...

Дали да не се жалваме на Бог?

Той да ни съди.Ние сме свободни.

Животът е един междинен срок...

 

Р.S: Това бързотворение е мой отговор на коментар в една учителска група на един господин, който ме заплашва с МОН и НАП , че не издавам касов бон, давайки частни уроци...

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Шарен свят, всякакви екземпляри има! Хич да не ти пука!
  • Дай му някоя бележка от супера да ти я осребри!
    пп
    Ясно е, че не касови бележки търси в нета
    Жена му му осребрява разходите 😉
Предложения
: ??:??