Така нареченият " бизнес"
за някои е още къшей хляб.
А с жалбата какво печелите?
Дали ще станете по- млад?
Все гледаме по чуждите паници,
докато в нашата развалят се мечти.
Когато ни е трудно да обичаме -
най- лесното е да се ровим и пищим
до МОН, до НАП и още по- нагоре...
Дали да не се жалваме на Бог?
Той да ни съди.Ние сме свободни.
Животът е един междинен срок...
Р.S: Това бързотворение е мой отговор на коментар в една учителска група на един господин, който ме заплашва с МОН и НАП , че не издавам касов бон, давайки частни уроци...
© Веселка Стойнева Всички права запазени