13 нояб. 2009 г., 13:08

Животът продължава 

  Поэзия
491 0 2

Животът продължава,

обрисуван със лъжи

и пак слънцето изгрява,

но сякаш с ледени лъчи.

 

Фалшив смях дочувам

от мен самата да ехти

и тайно аз тъгувам

зад усмихнати очи.

 

Щастието търся,

където виждах го преди,

но още белезите нося

и поглед мътен от сълзи.

 

А онези, малките неща,

в които влюбена аз бях,

без смисъл са сега -

след мечта превърнала се в прах.

 

Светлината не съзирам

сред картина от звезди

в мъгла от спомени се лутам

дори Луната не блести.

 

© Мартина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Разбира се, че животът продължава Това е просто стихотворение
  • ооопсссссс...не така! Самата ти, си го написала в заглавието давай по- оптимистично, млада си
Предложения
: ??:??