Кафе и небе
Когато сутрин си пиеш кафето,
приятелю, погледни към небето!
То разказва безмълвни истории
за далечни и приказни територии.
Не унивай, приятелю! Тръгни по пътеката
на мечтите, за които все нямаш време.
Там, зад ъгъла чака те нещо красиво,
улови го, приятелю – то товара ще снеме!
© Христина Гложенска Все права защищены