Jun 9, 2023, 7:21 PM

Кафе и небе 

  Poetry » Phylosophy
392 0 0

Кафе и небе

 

 

 

Когато сутрин си пиеш кафето,

приятелю, погледни към небето!

То разказва безмълвни истории

за далечни и приказни територии.

 

Не унивай, приятелю! Тръгни по пътеката

на мечтите, за които все нямаш време.

Там, зад ъгъла чака те нещо красиво,

улови го, приятелю – то товара ще снеме!

© Христина Гложенска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??