19 янв. 2013 г., 09:42

Кафето 

  Поэзия » Другая
575 0 0

С чаша кафе в ръцете

сънена като пролетно цвете -

пред прозореца се спирам

и в изгряващия небосвод се взирам.

Камината още бавно догаря

и посягам цигара да запаля.

Краката ми боси потрепервам,

а косите ми на посоки се стрелват.

Тишината приятелски гали мойте рамене

и полумракът бавно чезне.

Но как хубаво ухае кафето сутрешно

не бих го сравнила с нищо

бъдещо и предишно...

Кафето настроение придава

и сполучливи дела обещава!

© Диана Донева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??