27 июн. 2009 г., 00:10

Кажи ми! 

  Поэзия
757 0 18

Кажи ми! Кажи ми защо ме боли?

Защо с мечтите е толкова простичко,

щом са очите ни в плен на звезди?

Раче по пясъка шумоли босичко...

 

Кипнала пяна. Прибрежни вълни.

Вятър - коприна гали водата.

Спомен остана. Крия сълзи,

с твоето име в душата...

© Красимир Дяков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??