18 февр. 2011 г., 14:50

Кажи ми 

  Поэзия » Другая
364 0 0

Кажи ми

Кажи ми нежността си как даряваш,

любов в сърцето често ще ми споделиш.

В мечтите ми пътека нова очертаваш,

в сърдечния ми ритъм все едно туптиш.

Мъката с мен често ще споделяш,

в ранно утро поздрав от сърце ще подариш.

Като слънчев лъч очите ми отваряш,

с нежна дума и усмивка ти ще ме приспиш.

В дълъг размисъл ще ме оставиш,

ще страдам, като поразен от меч.

После дълго, дълго ще ме утешаваш,

като приятен полъх идваш издалеч.

.

12.02.2011г.

© Васил Йотов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??