Кажи ми
Кажи ми нежността си как даряваш,
любов в сърцето често ще ми споделиш.
В мечтите ми пътека нова очертаваш,
в сърдечния ми ритъм все едно туптиш.
Мъката с мен често ще споделяш,
в ранно утро поздрав от сърце ще подариш.
Като слънчев лъч очите ми отваряш,
с нежна дума и усмивка ти ще ме приспиш.
В дълъг размисъл ще ме оставиш,
ще страдам, като поразен от меч.
После дълго, дълго ще ме утешаваш,
като приятен полъх идваш издалеч.
.
12.02.2011г.
© Васил Йотов All rights reserved.