15 июн. 2007 г., 20:01

как 

  Поэзия
448 0 3
Във водовъртежа от спомени
изплуват твоите очи
от спомен във спомен
все теб откривах
неподвластен на времето
но с подвалстно сърце
цял живот ти разби
с твоите нежни ръце
как кажи прекоси
капана сърдечен
как кажи улови
онзи миг -и не спря
и разцепих със вик
празната тишина.

© Радка Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??