Jun 15, 2007, 8:01 PM

как 

  Poetry
450 0 3
Във водовъртежа от спомени
изплуват твоите очи
от спомен във спомен
все теб откривах
неподвластен на времето
но с подвалстно сърце
цял живот ти разби
с твоите нежни ръце
как кажи прекоси
капана сърдечен
как кажи улови
онзи миг -и не спря
и разцепих със вик
празната тишина.

© Радка Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??