15.06.2007 г., 20:01 ч.

как 

  Поезия
449 0 3
Във водовъртежа от спомени
изплуват твоите очи
от спомен във спомен
все теб откривах
неподвластен на времето
но с подвалстно сърце
цял живот ти разби
с твоите нежни ръце
как кажи прекоси
капана сърдечен
как кажи улови
онзи миг -и не спря
и разцепих със вик
празната тишина.

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??