22 февр. 2012 г., 11:44

Как 

  Поэзия » Любовная
699 0 4

Отдадох ти безсънните си нощи, 
преследвах твоя образ и в съня
и носех те във устните си още, 
в ръцете си, в косите си, в дъха. 
Копнеех за очите ти и чаках, 
макар да беше толкова далечен, 
летях, горях, страхувах се и плаках, 
а ти без думи просто ме отрече. 

А после те изгубих неусетно, 
сред стъпките на следващите дни... 
Но как така след думите последни 
сърцето ми не спира да кърви?

© Мариета Караджова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??