30 нояб. 2014 г., 21:08

Как 

  Поэзия » Любовная
470 0 2

Как ?

 

 

Когато в брачното ни ложе

с очи премрежени от страст

си със поредния любовник

в съня ти ще нахлуя аз.

 

И само гузната ти съвест

едва, едва ще промълви:

„Защо отново се промъкваш

неканен в мислите ми ти?

 

Опитах се да те забравя,

смених те с толкова мъже,

но още ласките ти помня

и парещите ти ръце.

 

И топлината във очите

и нежността на твоя глас!

Защо от тебе си отидох

и как да се завърна аз?!?“

 

 

Любомир Попов

© Любомир Попов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??