Как ?
Когато в брачното ни ложе
с очи премрежени от страст
си със поредния любовник
в съня ти ще нахлуя аз.
И само гузната ти съвест
едва, едва ще промълви:
„Защо отново се промъкваш
неканен в мислите ми ти?
Опитах се да те забравя,
смених те с толкова мъже,
но още ласките ти помня
и парещите ти ръце.
И топлината във очите
и нежността на твоя глас!
Защо от тебе си отидох
и как да се завърна аз?!?“
Любомир Попов
© Любомир Попов Всички права запазени
" в съня ти ще нахлуя аз" ...
Много дръзко!
Поздрав!