22 сент. 2009 г., 17:17

Как искам... 

  Поэзия
690 0 14

Как искам да спра

след поредния остър завой!

Да отдъхна и взема от твойта ръка

онова непокълнало зрънце-

моето бъдещо утре!

 

Как искам да извикам:

Моля, дайте ми въздух!

Да дишам.

После с молив във ръка-

...да не спирам да пиша!

 

Как искам да замълча!

Тихомълком да ...

говоря със звездите.

После, разбуждайки се от съня,

да нарисувам най-щурото утро!

 

Как искам! Искам сега

на света да погледна с усмивка.

И тръгвайки пак,

да извикам на глас:

Обичам живота!

 

Е, навярно и той ме обича!

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??