9 мар. 2008 г., 21:03

Как ли те открих... 

  Поэзия » Любовная
704 0 12

Как ли те открих,
дори и аз не зная,
не го направих сам.
Като животворна песен
душата ми докосна
и остана вечно там.
Като слънчев лъч
ярко, свежо утро,
ти пробуди в мен.
От обич силна
и така прекасна,
се усетих озарен.
Като волен вятър
нагоре ме понесе
в чистото небе.
Като вълшебна птица
за мен единствен,
разперила криле.
Остани искра живот,
несломима вяра
в силата на любовта.
Бъди най-красивото
очарование и моето
сливане с вечността.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??