3 июл. 2012 г., 13:28

Какво е животът 

  Поэзия » Другая
739 0 14

Какво е животът?
Досетих се скоро,
дордето поливах
райграса на двора –
щом тая с косата
пристига накрая,
животът ни май
некосена трева е.

© Владимир Виденов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??