3.07.2012 г., 13:28 ч.

Какво е животът 

  Поезия » Друга
740 0 14

Какво е животът?
Досетих се скоро,
дордето поливах
райграса на двора –
щом тая с косата
пристига накрая,
животът ни май
некосена трева е.

© Владимир Виденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??