Jul 3, 2012, 1:28 PM

Какво е животът 

  Poetry » Other
734 0 14

Какво е животът?
Досетих се скоро,
дордето поливах
райграса на двора –
щом тая с косата
пристига накрая,
животът ни май
некосена трева е.

© Владимир Виденов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??