8 окт. 2017 г., 11:21

Какво сънуват псиборгите 

  Поэзия
599 3 6

Овце.

Овце за броене.

Ниви

за жътва.

Камъни за събиране.

Камъни за разхвърляне.

Време.

Псиборгите сънуват Бог.

И чакат Сътворение.

 

28.04.2017

© Мария Димитрова Все права защищены

Заглавието е от книга на Пиер Барбе.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??