Oct 8, 2017, 11:21 AM

Какво сънуват псиборгите 

  Poetry
598 3 6

Овце.

Овце за броене.

Ниви

за жътва.

Камъни за събиране.

Камъни за разхвърляне.

Време.

Псиборгите сънуват Бог.

И чакат Сътворение.

 

28.04.2017

© Мария Димитрова All rights reserved.

Заглавието е от книга на Пиер Барбе.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??