Love Of My Life...
Queen
Сърцето ми е топла камбана,
която рони стон след стон...
Ти помниш ли, пролетната поляна
на която писахме любовния закон?
И всяка прегръдка скрепена с целувка
разкриваше пред теб и мен
мечтите да извървим пътеката
огряна от залеза до новия ден?
Но ти замина нейде надалече...
Стопи се в залезния хоризонт!
Сега разбирам, че съм обречен:
самотен свидетел на недописан закон.
© Стойчо Станев Все права защищены
Да, любовта е скитница!