11 янв. 2024 г., 11:12

Капацитети 

  Поэзия » Юмористическая
152 2 0

А след концерта – викове, аплодисменти!

И залата - на път да експлодира!

В салона полугласно във  момента

„капацитет“ със тежест  коментира:

 

„Каква снага,  осанка! Цяла Нефертити!

Походката й – като  на кралица!“

Зад него друг изшътка му сърдито:

„Балкона“  виж!... Ей туй се вика цица!“

 

 

© nik_man Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??