А след концерта – викове, аплодисменти!
И залата - на път да експлодира!
В салона полугласно във момента
„капацитет“ със тежест коментира:
„Каква снага, осанка! Цяла Нефертити!
Походката й – като на кралица!“
Зад него друг изшътка му сърдито:
„Балкона“ виж!... Ей туй се вика цица!“
© nik_man All rights reserved.